Hoeveel spaargeld en hoe kan ik beter sparen?

09-04-2018 07:37 door HuishoudBoekje

Beter sparenSparen is belangrijk, en wel om een aantal redenen. Een leuk bedrag op de spaarrekening hebben zorgt voor een veilig en rustgevend gevoel. Bovendien kun je door veel en regelmatig te sparen ook vermogen opbouwen voor later (aanvullend pensioen). Maar wat zou je op jouw leeftijd eigenlijk aan spaargeld moeten hebben om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien? En hoe kun je meer en beter sparen?

Lees meerLees meer »

Wat heb ik nodig voor mijn belastingaangifte?

05-03-2018 06:48 door HuishoudBoekje

Belastingdienst

Nu de winter langzaam zijn einde nadert zit ook de jaarlijkse belastingaangifte er weer aan te komen. Aangifte doen kan namelijk vanaf 1 maart 2018 en tot 1 mei. Een klus waar veel mensen toch een beetje tegenop zien. Toch valt het met een goede voorbereiding allemaal wel mee. Wat is er nodig voor het doen van de belastingaangifte? En welke papieren heb je allemaal nodig om de belastingaangifte in te kunnen vullen? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Lees meerLees meer »

Cadeaus en uitjes voor Valentijnsdag

29-01-2018 12:29 door HuishoudBoekje

Cadeaus en uitjes voor ValentijnsdagValentijnsdag staat weer bijna voor de deur. In de winkels vliegen de harten, knuffels en bloemen je in de aanloop naar 14 februari weer om de oren. Maar met welke cadeaus of uitjes kun je jouw geliefde op Valentijnsdag verrassen? En wat zijn de opties als je niet de hoofdprijs wilt betalen voor een leuk valentijnsgeschenk? In dit artikel geven we een aantal cadeautips voor elk budget. Zo wordt het gemakkelijker om de liefde van je leven te verrassen.

Lees meerLees meer »

Tips om te sparen voor vakantie met weinig geld

28-11-2017 10:21 door HuishoudBoekje

Tips om te sparen voor vakantie met weinig geldUitgebreid op vakantie gaan of een droomreis maken; het lijkt op het eerste gezicht een voorrecht voor mensen met een riant salaris. Toch hoeft dat niet per se zo te zijn. Met een gedegen voorbereiding en slim handelen is het ook met een bescheiden inkomen goed mogelijk om af en toe op vakantie te gaan. In dit artikel laten we zien hoe en geven we je een aantal spaar- en budgettips voor het realiseren van die welverdiende vakantie.

Lees meerLees meer »

Wat zijn de grootste kosten van een kind?

03-11-2017 05:05 door HuishoudBoekje

Wat zijn de grootste kosten van een kind?

Een kind opvoeden en onderhouden is zeker niet goedkoop. Vanaf het moment dat jouw kroost ter wereld komt, krijg je te maken met diverse extra kostenposten. Maar aan welke uitgaven moet je zoal denken? Wat kosten kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie? En welk deel van het totale huishoudbudget gaat op aan de kinderen? In dit artikel geven we antwoord op die vragen.

Lees meerLees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 9

Pagina:
  1. 1
  2. 2

HuishoudBoekje geeft overzicht

Start nu
 

Op een makkelijke manier weet je hoeveel

je maandelijks uitgeeft en wat jouw belangrijkste kostenposten zijn

 

Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure