Hoe HuishoudBoekje werkt

 

Je haalt regelmatig je bij- en afschrijvingen op uit internetbankieren en voegt ze samen in één systeem. Je ziet totalen van al jouw rekeningen bij elkaar in plaats van los bij de verschillende banken. Jouw gegevens zijn ook duidelijk gegroepeerd in tabellen en grafieken. Je ziet op allerlei manieren hoeveel er binnenkomt en weer uit gaat, en dat is nog maar een gedeelte van de mogelijkheden!

 

Wil je ook weten waar je je geld aan uitgeeft?

Wil je ook weten waar je je geld aan uitgeeft?

 

HuishoudBoekje rubriceert automatisch je inkomsten en uitgaven, zodat je ziet waar het geld naar toe gaat. Energie, auto, verzekeringen, boodschappen of andere zaken. Je zoekt snel transacties op of maakt een selectie uit al je gegevens. Je stelt een overzicht samen en bekijkt de grafieken. Per jaar, maand, categorie, per rekening, relatie en meer. Hierdoor weet je precies hoe je er voor staat en wat je moet doen.

 

Waarop kun je makkelijk geld besparen?

Waarop kun je makkelijk geld besparen?

 

Met hernieuwde inzichten zie je wat je goed doet, maar ook hoe het beter kan. Waarop je moet besparen, maar ook hoeveel je zou moeten sparen voor die extra vakantie of nieuwe koelkast. Omdat je jezelf meet met vergelijkbare huishoudens, krijgen jouw eigen uitgaven opeens meer waarde. Je leert beter omgaan met je financiën en zo weet je precies hoe je ervoor staat. Geen verrassingen meer.

 

Probeer nu
Je persoonlijke gegevens zijn sterk beveiligd

Je persoonlijke gegevens zijn sterk beveiligd


Misbruik van je gegevens is onmogelijk, aangezien je in HuishoudBoekje geen betaling uitvoert. Toch gaat het hier om je privé banktransacties en daarom hebben we je account goed beveiligd, zodat alleen jij toegang hebt.

 

HuishoudBoekje toont geen advertenties en verkoopt jouw gegevens niet door.
Alleen jij hebt toegang tot jouw banktransacties.

Veiligheid

Ontwikkeld in samenwerking met de grootste banken

Ontwikkeld in samenwerking met de grootste banken

 

Het scheelt veel tijd als je jouw inkomsten en uitgaven niet zelf hoeft in te voeren. Met HuishoudBoekje haal je ze op uit internetbankieren van alle Nederlandse en Belgische banken. Uiteraard haal je deze op via een beveiligde https verbinding.

 

Begin nu

Ontwikkeld en uitgegeven door Invers

Ontwikkeld en uitgegeven door Invers

 

HuishoudBoekje wordt ontwikkeld en uitgegeven door Invers. Wij hebben een belangrijke missie: Particulieren helpen met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht. Wij doen dit door innovatieve en kwalitatief hoogstaande software te ontwikkelen. Invers is al meer dan 23 jaar één van de belangrijkste spelers op het gebied van financiële software voor particulieren. Inmiddels maken meer dan 500.000 klanten gebruik van onze software.

HuishoudBoekje geeft overzicht

Start nu
 

Op een makkelijke manier weet je hoeveel

je maandelijks uitgeeft en wat jouw belangrijkste kostenposten zijn

 

Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure